| Zafer Doğanbaş / Sitemiz en iyi Google Chrome ile görüntülenmektedir.| Site Kuralları | Facebook | Twitter | Ana Sayfam Yap!
Agustos Pembe 90 Image Banner 718 x 90

26 Temmuz 2013 Cuma

oyunlar

Script Analizi

seo

Açıklaması: Eğer isterseniz yazı tabanlı veya grafik tabanlı olarak kullabileceğiniz basit bir sayaç uygulaması. Günlük ve toplam hitleri gösteriyor.

Yüklenmesi,Çalıştırılması


1-) Uygulamayı eğer istiyorsanız yazı tabanlı veya grafik tabanlı kullanabiliyorsunuz.Bu seçimi config.asp den yapmanız gerekiyor.

Config.asp 5. satır :

CounterProperty = "G" Burada eğer sayacın yazı tabanlı olmasını istiyorsanız G yerine T yazmanız gerekiyor.Eğer grafik tabanlı olarak kalmasını istiyorsanız değiştirmenize gerek yok.

2-) Uygulamanın verileri saklayabilmesi için veritabanı yolunu ayarlamamız gerekiyor.

Config.asp 3. satır:

conPath = "e:\bb\Zerogiven\S_Counter_EN\counter.mdb" ‘ Bu ayar bilgisayarınız üzerinden çalışacağı için bunun yerine web üzerinde çalışmasını sağlayacak bir veritabanı yolu tanımlayıcısı koyabilirsiniz.

3-) Sayacın çalışabilmesi için hitlerinin tutulmasını istediğiniz sayfaya veya sayfalara <!-- #include file="counter.asp" --> kodunu eklemeniz yeterli olucaktır.

Oluşabilecek Hatalar



1-) Uygulamaya ait yukarıda belirtilen ayarları yaptıktan sonra tüm dosyaları ftp sunucunuza gönderirseniz uygulama sorunsuz bir şekilde çalışacaktır.

Sosyal Ağlarda Paylaş:
Sayfa Linki:
Sitene Ekle:
Forum'da Paylaş:

Zafer DOĞANBAŞ (Yazar Hakkında)
12 yıllık kuaförlük deneyimimi sizlere elimden geldiğince anlatmaya çalışan birisi :)

''oyunlar'' Bu yazı; 26 Temmuz 2013 Cuma tarihinde kategorisinde yayınlanmış olup Unknown tarafından yayınlanmıştır. Ayrıca henüz yorum yapılmamış bir konudur.

0 yorum:

Yorum Gönder