| Zafer Doğanbaş / Sitemiz en iyi Google Chrome ile görüntülenmektedir.| Site Kuralları | Facebook | Twitter | Ana Sayfam Yap!
Agustos Pembe 90 Image Banner 718 x 90

23 Şubat 2013 Cumartesi

artego bakım serisi

ARTEGO ONARICI BAKIM SERİSİ


Feel &shıne

Onarıcı serum kalın telli kuru saçlar için

Kalın telli ve kuru orta uzun boy saçlarda kırık saç uçları için serum.Saç uçlarını kuvvetlendirip,kırıkları tamir eder.Saçtaki elektriklenmeyi,uçuşmayı ortadan kaldırır.Fön sonrası bitim işlemlerinde saça müthiş bir parlaklık pürüzsüzlük ve ipeksi bir görünüm kazandırır.

 AQUA SHINE

Onarıcı parlatıcı ince telli saçlar için

İncetelli saçlar için saça pürüzsüz bir doku kazandıran anti statik parlatıcı elektriklenmeyi alır,saçın dağılmasını,uçuşmasını engeller.Kırık saç uçlarını onarır ve ince telli saçları kalınlaştırma özelliğine sağip yağ ve gres içermediğinden saçı ağırlaştırmaz.Saça kolay tarama olanağı sağlar.Birlikte kullanıldığı tüm ürünlerin tutuş ve sabitleme gücünü düşürür.Fönlü veya şekillendirilmiş saça  avuç içine bir miktar ürün sıkarak parmaklar yardımı ile saça sürülerek saça parlaklık pürüzsüzlük ipeksi bir görünüm kazandırır.


Twıst up

Bukle yoğunlaştırıcı

Az dalgalı saçlar için bukle yoğunlaştırıcı krem.Krem dalgaları kontrol altına alıp,doğal bir görünüm sağlar.Saçlarda sertlik yapmaz ,nem sağlar.Kalıntı bırakmaz.Elrktriklenmeyi önler nemli saça iki veya üç pompa uygulanır.Ardından vigo ile kurutulur.Kurutulmazsa daha sakin bir görünüm sağlamış olursunuz.

Sosyal Ağlarda Paylaş:
Sayfa Linki:
Sitene Ekle:
Forum'da Paylaş:

Zafer DOĞANBAŞ (Yazar Hakkında)
12 yıllık kuaförlük deneyimimi sizlere elimden geldiğince anlatmaya çalışan birisi :)

''artego bakım serisi'' Bu yazı; 23 Şubat 2013 Cumartesi tarihinde kategorisinde yayınlanmış olup Unknown tarafından yayınlanmıştır. Ayrıca henüz yorum yapılmamış bir konudur.

0 yorum:

Yorum Gönder