| Zafer Doğanbaş / Sitemiz en iyi Google Chrome ile görüntülenmektedir.| Site Kuralları | Facebook | Twitter | Ana Sayfam Yap!
Agustos Pembe 90 Image Banner 718 x 90

17 Şubat 2013 Pazar

işlem görmüş saçlara artego bakım

artego bakım ürünleri ve içerikleri

bakımlı saçlar

1.ürün.Easy care dream repair shampoo

kullanımalanı: açıcı işlem görmüş.boyalı,permalı.ve tüm yıpranmış saç tiplerine uygundur.Onarıcı ve besleyici şampuansodyum sülfat  içermeyen formülü ile saçlarda çok daha uzun süre parlaklık ve ipeksi bir görünüm verir.

2.ürün.Easy care dream repair k fluıd

İçindeki keratin fiberleri sayesindesaçın zarar görmüş bölümlerini onarır saç yüzeyini pürüzsüzleştirir.parlaklık verir Saça yapı kazandırır ve elektriklenmeyi alır. Bir kaseye bir miktar ürün alınır.Boya fırçası ile nemli saça sürülür parmaklarımız ile özenle masaj yapılır ardından fön ile kurutulur bir fırça yardımı ile saça fön çekilir 10 dakika kadar beklenip saç durulanır.


3.ürün.Easy care dream repair mask

Kullanım alanı:açıcı işlem görmüş boyalı,permalı,tüm saç tiplerine uygundur besleyici ve sok bakım etkisi yaratır.Durulanmış saçamaske uygulanır Tüm saça yedirilir buhar makinesi ile 10 dakika kadar beklenir ardından durulanır

Sosyal Ağlarda Paylaş:
Sayfa Linki:
Sitene Ekle:
Forum'da Paylaş:

Zafer DOĞANBAŞ (Yazar Hakkında)
12 yıllık kuaförlük deneyimimi sizlere elimden geldiğince anlatmaya çalışan birisi :)

''işlem görmüş saçlara artego bakım '' Bu yazı; 17 Şubat 2013 Pazar tarihinde kategorisinde yayınlanmış olup Unknown tarafından yayınlanmıştır. Ayrıca henüz yorum yapılmamış bir konudur.

0 yorum:

Yorum Gönder