| Zafer Doğanbaş / Sitemiz en iyi Google Chrome ile görüntülenmektedir.| Site Kuralları | Facebook | Twitter | Ana Sayfam Yap!
Agustos Pembe 90 Image Banner 718 x 90

1 Mart 2013 Cuma

balyaj ve röfle öğrenmek

EVDE SAÇA RÖFLE BALYAJ UYGULAMASI

balyajlı saçlar
Öncelikle  evde saç  boyamadan önce profesyonellerin taktiklerini uygulamayı ihmal etmeyin
- Saçınıza evde röfle,balyaj, gölge veya saç uçlarına krepeli ışıklandırma yaparak ışıltı vermek istiyorsanız, her zaman saç renginizden bir ton açık olanı ya da koyu olanı tercih etmelisiniz.
- Her zaman  kullandığınız ürün talimatlarını iyice okuyun. Farklı markalar farklı kullanım önerlileri sunabilir. Buna dikkat etmek saç sağlığınızı için en önemlisidir.
- Boyadan önce saçlarınıza besleyici bir bakım yapmayı unutmayın.
- Fırça veya tarak kullanarak saçlarınızın hangi kısımlarında hangi tonu vurgulamak istiyorsanız, krepe yolu ile o bölgeyi yoğun boyayabilirsiniz.
- Saçlarınızı renklendirirken saç klipslerinden yararlanmalısınız. Bunlar boyama esnasında saçlarınızı bölmek için yardımcı olacaktır.
- Saçlarınızın doğala yakın durması için, uç kısımlarını daha açık tonlara boyamalısınız.Gölgeler de verebilirsiniz.
- Saçlarınızın bir ton koyusuna kaçlarınızı da boyarsanız, saçlarınızı boyadığınız renk ile ters düşmeyecektir.

- Saçınızın tümünü boyamayıp sadece tutam tutam boyadıysanız, eczanelerden pamuk rulolar alabilir ve aralarına yerleştirebilirsiniz.
- Saçınızı boyadığınız kısmın tamamının ıslak olması, renk için yeterli bir miktardır. Daha fazlasına gerek yoktur. Alnınızda oluşan boya leklerini önlemek için özellikle bir ürünü kullanın bir fındık büyüklüğünde wax sürün çünkü wax içeriğinde bal mumu özelliği olduğu için kesinlikle anlınıza boya tutmaz bu arada wax sürdüğünüz zaman beyz saçlarınızın tutmasını engeller diye korkmayın kesinlikle etkilemez..
- İşleminizi bitirdiğinize, streç kağıt ya da folya ile sarın. Cırtlak renklerin çıkmaması için saç tonunuzun çok uzağında saç renklerinizi evinizde denemeyin

Sosyal Ağlarda Paylaş:
Sayfa Linki:
Sitene Ekle:
Forum'da Paylaş:

Zafer DOĞANBAŞ (Yazar Hakkında)
12 yıllık kuaförlük deneyimimi sizlere elimden geldiğince anlatmaya çalışan birisi :)

''balyaj ve röfle öğrenmek'' Bu yazı; 1 Mart 2013 Cuma tarihinde kategorisinde yayınlanmış olup Unknown tarafından yayınlanmıştır. Ayrıca henüz yorum yapılmamış bir konudur.

0 yorum:

Yorum Gönder